Pátranie po totožnosti podozrivej osoby 26.2.2013

09.03.2013 Bratislava

Policajti z Okresného riaditeľstva PZ Bratislava V pátrajú po totožnosti podozrivej osoby na fotografiách. Osoba na fotografii je podozrivá zo zločinu lúpeže. Predmetného skutku sa mal dopustiť v súčasnosti neznámy páchateľ, ktorý dňa 26.02.2013 v čase približne o 20.00 hod. vošiel do priestorov jednej z herní na Šintavskej ulici v Bratislave, kde pod hrozbou použitia zbrane žiadal od pracovníčky finančnú hotovosť. Pracovníčka herne mu v obave o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť 5,-€ a mobilný telefón v hodnote 450,-€. Páchateľ následne z miesta činu odišiel na neznáme miesto. Počas lúpeže k zraneniu osôb nedošlo.

Popis osoby:
Muž vo veku 20-25 rokov, vysoký asi 175 cm, chudej postavy, mal chudú tvár, špicatý nos, výrazne mladý hlas ako aj výzor. Oblečenú mal mikinu tmavomodrej farby s kapucňou, ktorú mal v čase skutku na hlave a z ktorej trčali šnúrky bielej farby po oboch stranách a na tejto mikine mal ešte oblečenú lesklú bundu tmavej farby, ďalej mal oblečené rifle modrej farby a obuté mal čierne tenisky s bielymi podrážkami.

Polícia týmto žiada občanov, ktorí spoznali osobu na fotografii, aby túto skutočnosť nahlásili na bezplatné číslo polície 158 prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 
František Peczár
oddelenie komunikácie a prevencie
 
 

Vyberte región